Dejmark Professzionális képzések
Regisztráció

DEJMARK Trainings

Hogyan működik?

Áttekintés

Az oldal elsődleges célja, hogy egy helyen gyűjtse össze a Dejmark Kft. által meghirdetett képzéseket, amelyekre regisztráció után lehet jelentkezni.
 

Regisztráció

Regisztrálni a Regisztráció menüpontban (illetve a Főoldalon is) van lehetősége.

Az oldalon kétféle regisztráció-típus közül lehet választani:
  • Cég:  egy tréningre több személyt is regisztrálhat, akiknek elegendő megadnia a nevét. Amennyiben cégként regisztrál, az első belépést követően meg kell adnia a számlázási adatokat.
  • Magánszemély: csak saját magát regisztrálhatja egy tréningre.
 

Tréningadatok

Egy tréninghez az alábbi fő adatok tartoznak:
  • A tréning kezdésének ideje ( )
  • Foglalási határidő ( ): a határidő lejárta után már nem lehetséges a tréningre jelentkezni
  • Szabad helyek száma ( )
  • Helyszín ( )
  • A tréning díja: résztvevőnként fizetendő összeg
 

Foglalás menete

A foglalás alapkövetelménye a regisztráció utáni sikeres belépés. Foglalni az adott tréning adatlapján belül, a Foglalás fülön lehet. Amennyiben cégként használja a rendszert, meg kell adnia a résztvevők neveit is. Foglalását a 'Foglalás elküldése' gombra kattintva érvényesítheti, ezért előfordulhat, hogy az űrlap kitöltése alatt csökkennek vagy elfogynak a szabad helyek, a mások által elküldött foglalások miatt, tehát kérjük, hogy minél előbb foglaljon.
 

Foglalások menedzselése

A foglalt tréningeket a 'Foglalásaim' menüpontban tekintheti meg, illetve ugyanitt töltheti le az ahhoz tartozó adatlapot is (pdf formátumban), amely tartalmazza a tréningre és a foglalásra vonatkozó adatokat.
Az adatlap fizetős tréning esetén tartalmazza a fizetendő összeget is.
A foglalás részleteit a 'Fogalásás részletei, módosítása' ikonra kattintva érheti el.
 

Céges regisztráció esetén

Amennyiben egy tréningre több résztvevőt is regisztrált, lehetősége van egyesével törölni őket. Ez esetben a tréningre felszabadul egy hely. A foglalás végleg törlődik, ha eltávolítja az összes résztvevőt.
Amennyiben mást szeretne beregisztrálni egy adott résztvevő helyett (csere), csak írja át az adott résztvevő nevét, majd kattintson a mentés gombra. Ez esetben nem szabadul fel plusz hely a tréningnél.
 

Magánszemély esetén

Amennyiben szeretné törölni a foglalását, kattintson a 'Foglalás törlése' ikonra.